Lokaler

Book lokaler i Kulturcentret Kiers Gaard

Mangler du et keramikværksted eller et værelse til at skrive din næste roman i?

Nedenfor kan du se billeder og information om de lokaler du har mulighed for at booke.

Hvem kan leje Kiers Gaard:
Kunstforeninger, kunstskoler, kunstnere og kunsthåndværkere, teaterforeninger, musikskoler, folkeoplysende foreninger og kulturbærende aktører og institutioner.

Book Kiers Gaard

Kiers Gaard

Keramiklokale, lade med scene, hestestald med borde og stole (plads til ca. 40 prs.), stor-stuen (plads til ca. 15. prs.), lille-stue (plads til ca. 10 prs.), pejsestue, 5 flersengsværelser (plads til 13 overnattende), køkken med spiseplads til ca. 15 prs.

OBS – fælleskøkkenet, pejsestuen samt toiletter/bad på Kiers Gaard er til fælles brug for alle gæster, der har booket lokaler på Kiers Gaard eller i Østershuset. (Enkelte værelser på Kiers Gaard er med eget bad og toilet).

Book Kiers Gaard

Østershuset

Østershuset ligge på hjørnet af Kiers Gaard – 1 minuts gang fra køkkenet. De store porte med glas, gør rummet lyst og inviterer den fantastiske udsigt indenfor.

Østershuset bruges mest som atelie men intimkoncerter og møder er også hyppigt afholdt her. 19 staffelier, presse og andet udstyr er fast inventar i lokalet.

Gulvarealet måler 9×10 m.

OBS – fælleskøkkenet, pejsestuen samt toiletter/bad på Kiers Gaard er til fælles brug for alle gæster, der har booket lokaler på Kiers Gaard eller i Østershuset.

Book Østershuset

Fiskerhuset

Huset har 4 værelser med i alt 7 sovepladser, et te-køkken med hyggelig sideplads og bad med brus.

Book Fiskerhuset

I kalenderen kan du se hvilke datoer Kiers Gaard, Østershuset og Fiskerhuset er booket.
OBS – fælleskøkkenet, pejsestuen samt toiletter/bad på Kiers Gaard er til fælles brug for alle gæster, der har booket lokaler på Kiers Gaard eller i Østershuset.

Vær dog opmærksom på, at der enkelte gange kan være dage eller tidspunkter hvor der er brugere i husene uden at det fremgår i kalenderen. Kontakt daglig leder ved spørgsmål.