Hvem er vi

Om Kiers Gaard

Kulturcentret Kiers Gaard er en fredet firlænget marskgård med sit eget historiske østershus. Rammerne her er ideelle til dit næste kursus eller undervisning i malerkunst, lerdrejning samt til teater, musik og underholdning. Der er mulighed for overnatning – både på gården og i det hyggelige nabohus; Fiskerhuset.

Du finder Kiers Gaard i det sydvestligste hjørne af Danmark, lige op af landets største nationalpark, nemlig Nationalpark Vadehavet.

Nedenfor kan du læse om nogle af vores mange lejere.

Haderslev Kunstskole

— Er en forening med et tilbud til alle, der er interesserede i kunst enten som aktivt skabende, eller fordi de synes, det er vigtigt at give kunsten rum.

Kunstskolen tilbyder kurser, workshops m.v. for børn, unge og voksne i hyggelige lokaler på 1. sal i ”Det gamle Havnekontor”.

Kunstskolen ønsker:

  • at skabe et inspirerende kunstnerisk miljø og mødested for kunstinteresserede, både øvede og uøvede
  • at åbne op for og fremme forståelsen af kunst og kunstneriske udtryksformer, både teoretisk og praktisk
  • at give mulighed for at arbejde eksperimenterende med kunst og kunsthåndværk og udvikle kunstneriske færdigheder indenfor såvel klassiske som aktuelle udtryksmåder
  • at tilbyde kvalificeret undervisning og vejledning fra professionelle kunstnere og kunsthåndværkere
  • at medvirke til dialog om kunstneriske emner
  • at styrke og stimulere børn og unges kreativitet, fantasi og skabende evner
  • at udvikle billedsproget og give bevidsthed omkring eget og andres kunstneriske udtryk
  • at skabe et godt miljø og fungere som inspirerende ramme omkring børn og unges umiddelbare glæde og spontanitet i arbejdet med kunst

Som medlem af Haderslev Kunstskole får man direkte informationer om kurser. Tilmelding sker via www.haderslevkunstskole.dk.

Der afholdes arrangementer for medlemmer, som f.eks. workshops, temadage og lignende. Medlemskab koster kr. 100,00 pr. år.

Så bliv medlem – støt os og dig selv.

Udstilling i Østershuset

Samtidig med det Internationale Træsymposium 2017 udstillede forskellige kunst- og kunsthåndværkere deres ting i Østershuset

Sønderjyllands Kunstskole

Traditionsrig inspirations tur med masser af arbejde, konstruktiv kritik og fælles oplevelser.

Adam Gabriel er underviser. Undervisningen er for begynder og øvede.

Oplysninger fås på www.kunstskolen.sonderborg.dk

Hoier Art Univers By Annemette Hoier Nielsen

Malekurser med fordybelse og eksperimenterende maleri

Fra kaos til dit eget udtryk.

Kunne du tænke dig at blive introduceret til nye maleteknikker og få lov til at fordybe dig i billedkunstens univers og som en ekstra bonus, få en naturoplevelse ud over det sædvanlige i det Sønderjyske?
Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at udfordre dig selv og blive udfordret – uanset hvor meget maleerfaring du har – og har lyst til at fordybe d
Kurset vil i høj grad være eksperimenterende med teknikker indenfor serigrafi, collage og maleri. Der vil blive lagt stor vægt på at finde sit indre JEG.
Vi vil gennemgå forskellige maleriers opbygning og komme ind på, hvilke overvejelser man gør sig i processen fra start til slut. Der vil være god tid til individuel vejledning
Hvad får du med hjem:
-Et ”skub” i arbejdet med dit billedsprog
-Ny ideer og teknikker
-Nye input
-idégenerering
-Værktøjer til at bruge, når du er gået i stå

Kurserne foregår på: Kulturcentret Kiers Gaard, Søndergade 12, 6280 Højer
eller i mit atelier i Sommersted, Damager 25

Med venlig hilsen
Annemette Hoier Nielsen
www.ahn-univers.dk

Har du spørgsmål? Så kontakt: Annemette Hoier Nielsen mob. 29911444 / ahn-univers@hotmail.com

Kunstskolen Kreativt Netværk

På Kunstskolen Kreativt Netværk har vi specialiseret os i at arrangere kunstkurser i Danmark og udlandet.

Alle vores kursusledere er professionelle kunstnere og undervisere. De giver dig den individuelle undervisning og sparring, der løfter dig til et nyt niveau, uanset om du er passioneret begynder, ambitiøs amatør, eller professionel kunstner.

Du bestemmer selv, om du vil arbejde med akryl, vandbaseret olie, akvarel, tegning eller blandformer. I Østershuset har vi gode arbejdsforhold for hele malerholdet, og vi oplever, at det giver en god synergi, når deltagere på alle niveauer arbejder med forskellige medier.

Vi glæder os altid til at komme tilbage til den skønhed, ro og fordybelse, Kiers Gaard byder på – du kan se, om vi har ledige pladser på næste malerhold i Østershuset på vores hjemmeside: https://kreativt-netvaerk.dk/malekurser-tegnekurser-kunstkurser-danmark-jylland-koebenhavn/

Vi glæder os til at møde dig og din kunst i Østershuset.